Sposób przygotowania

Filety kroimy na pół, wzdłuż. Następnie każdy pasek zwijamy w rulonik. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Zalewamy olejem, dodajemy kolendrę i łyżeczkę fasoli czerwonej. Na wierzch kładziemy ruloniki śledziowe tak aby były zanurzone w oleju. Odstawiamy w chłodne miejsce na 3 godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    ślinka mi cieknie na ich widok...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śledzie lubię i fasolkę też
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Śledzie z fasolką? Intrygujące ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    nie jadłam , ale koniecznie muszę spróbować:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z fasolą nie robiłam,warto wypróbować:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !