Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczarkowo-paprykowa zupa gulaszowa

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula
2 sztuki
mięso wieprzowe bez kości
30 dag
pomidory
1 puszka
pieczarki
30 dag
sól
Sklep Prymat
olej
bulion warzywny
1,5 l
papryka zielona
1 szklanka
papryka żółta
1 szklanka
papryka czerwona
1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowo-paprykowa zupa gulaszowa

Cebulę siekamy i razem z mięsem pokrojonym w niewielkie kawałeczki podsmażmy na oleju, dusimy. Dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę, pieczarki. Całość doprawiamy do smaku i podlewamy bulionem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak