Sposób przygotowania

Oczyścić mięso i pokroić w kostkę, przyprawić solą i pieprzem. Mięso przysmażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu a następnie przełożyć je do rondla. Grzyby oczyścić podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu- przełożyć do rondla. Cebulę obrać i zetrzeć na tarce- dodać do rondla. Wlać do rondla pół szklanki gorącej wody z rozrobioną kostką i dusić pod przykryciem. Mąkę rozrobić ze śmietaną i koncentratem pomidorowym- dodać gdy mięso jest miękkie, zagotować.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    a jakie mięso dodajesz?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maria/simaril

    to jest porcja dla jednej osoby prawda??

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !