Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Pokrojoną karkówke w ziołach prowansalskichna noc wkładamy do lodówki. Na drugi dzien karkowke przekladamy do bretfanki, posypujemy pieczarkami, cebula ,a papryka i zalewamy ketchupem. Pieczemy ok 2 godziny w 180 stopniach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    naprawdę pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    ciekawe jak wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyobrażam sobie jakie to musi być smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !