Sposób przygotowania

Polędwicę myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy na kilka porcji. W każdym kawałku robimy nacięcie. W nacięcie / kieszonkę wkładamy plasterek ananasa. A następnie nacieramy pieprzem i solą. Gotowe smażymy na maśle ok 10 min. Po tym czasie przekładamy do naczynia żaroodpornego dodajemy bulion przygotowany w litrze wody i sok z ananasa. Wkładamy do piekarnika na 30-45 min w temp. 180\'C. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi smakować bajecznie, na pewno wypróbuję Twój przepis, tym bardziej, że uwielbiam dania z ananasem.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    natii3624

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetne na obiad
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Moje jest juz w piekarniku. Zobaczymy jak bedzie smakowalo ;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Anonim - daj znać :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !