Sposób przygotowania

piersi przekrawamy na pół (mają nam zostac 4 duze cześci. Nacieramy je pieprzem i solą. Na 4 wykalaczki nabijamy na przemian śliwki i morele 9tak aby długosc nabitych owoców byla przynajmniej o 3 cm krótsza niz mieso. Nożem robimy otwór w środku miesa, a później powiększamy go np trzonkiem noża lub łyżki, do środka dokładnie wkładamy po jednym saszłyku, panierujemy i smażymy na głębokim tłuszczu. gdy mieso jest zimne, to delikatnie wyjmujemy ze środka wykałaczke, mieso przed podaniem przekrawamy na pół, aby ładnie prezentowala sie jego zawartosc

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajnie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    efektowne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    nie jadłam musi być rewelacyjne!!!
  • 2
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    dzisiaj zrobiłam - rewelacja :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    super pomysl, kurczak i owoce, pychota.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !