Sposób przygotowania

Szczypiorek myjemy, a następnie drobno siekamy. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i wrzucamy posiekany szczypiorek. Przyprawiamy szczyptą soli. Chwilę podsmażamy. Następnie wbijamy jajka i mieszamy cały czas, aż się zetną. Podajemy ze świeżym pieczywem.

PS. Pamiętajmy, ze jajka mają dużo cholesterolu i powinniśmy je jeść w dni, w których nie jemy mięsa :-)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo taką lubię ;)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Zawsze smacznie i zdrowo !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !