Sposób przygotowania

Wlewamy wodę do dużego garnka i gotujemy w nim kurę z samą solą. Gotujemy jakieś 2 godziny aż trochę zmięknie.

Można potem zebrać nadmiar tłuszczu z góry.

Dodajemy obrane warzywa i grzyby oraz pora.

Cebulę opalamy 5 minut nas palnikiem ąż będzie całkiem czarna.

Potem dodajemy do rosołu z pieprzem i natka z pietruszki i gotujemy jeszcze 5 minut.

Podajemy z makaronem rosołowym ;)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ROSÓŁ TO JEST TO!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny,smak grzybowy.
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    rosół dobry na niedzielny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !