Sposób przygotowania

Jeśli po stopieniu słoniny pozostaną nam niepotrzebne skwarki można je przepuścić wraz z cebulą przez maszynkę do mielenia,powstały smar doprawić pieprzem i solą.Taki smar posmarowany na kanapce można także jeść z chrzanem lub musztardą-jak kto lubi.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Idealne na zimowe dni. Robię podobny smalec. Polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kiedyś coś takiego jadłam i mi smakowało
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kiedyś coś takiego jadłam i mi smakowało

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !