Sposób przygotowania

Mięso przyprawiamy papryką, solą i pieprzem. Dodajemy drobno posiekany czosnek i dokładnie mieszamy z jajkiem. Kijki do szaszłyków wcześniej moczymy w wodzie. Następnie oblepiamy je z obu stron mięsem mielonym. Całość pieczemy w 200st. przez ok 50 min. Można podawać z sosem czosnkowym sałatką grecką z fetą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczne
  • 6
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    rewelka ! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszne :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    W sezonie można je przygotować na grillu. Z takim sosem muszą smakować wyśmienicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !