Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy na cienkie paski (takie jak na faworki), następnie przez środek paseczka robimy przecięcie i zawijamy mięso tak jak faworki. Następnie posypujemy przyprawą do drobiu i odstawiamy na około godzinę. Po tym czasie faworki mięsne obtaczamy w rozkłóconym jajku i panierujemy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju, aż się ładnie zrumienią. Podajemy jako przystawkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    bardzo fajne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo dobre już to robiłem i polecam w szczegulnosci zeby gosciom zainponowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    na przegryzkę jak znalazł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jadłam podobne faworki tylko panierka była inna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mnaim
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    bardzo fajny pomysł:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !