Sposób przygotowania

Karkówkę umyć, osuszyć, pokroić na porcje i bardzo(!) delikatnie je rozbić. Miód rozetrzeć z keczupem, musztardą, oliwą, posiekanym czosnkiem i ziołami. Natrzeć mięso i odstawić je na 2- 3 godziny w chłodne miejsce. Mięso grillować( można na tackach) z obu stron. W trakcie grillowania można je delikatnie skrapiać wodą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Coś wspaniałego taka grillowana karkówka i to jeszcze z takimi dodatkami jak miód i zioła :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super na grilla
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    jak sama nazwa wskazuje- miodzio:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł na pyszną karkówkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !