Sposób przygotowania

Zagotowujemy wodę z dodatkiem kucharka i 1 łyżki masła, dodajemy pokrojoną na 3cm fasolkę szparagową, , gotujemy 10 minut, następnie dorzucamy podzielony na różyczki kalafior, gotujemy 5-7 minut. Wyjmujemy, odcedzamy.
Na patelni rozpuszczamy 1 łyżkę masła, wrzucamy bułkę tartą, mieszamy, posypujemy kalafior z fasolką. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    moje ulubione warzywa, ale nie dodaję przyprawy do gotowania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Bardzo dobre i tanie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity dodatek do obiadu, uwielbiam taką fasolkę z kalafiorem :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !