Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

błyskawiczna zupa rybna

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet rybny
500 gramów
cebula
2 sztuk
masło
2 łyżek
śmietana
0,75 szklanek
natka pietruszki
2 łyżek
bulion warzywny
2 kostek

Przepis i sposób przygotowania na: błyskawiczna zupa rybna

Obraną cebulę pokroić w krążki i podsmażyć na maśle. Umyte filety pokroić w paski. Bulion rozpuścić w 1 litrze wrzącej wody, dodać filety i cebulę. Gotować 10 minut, doprawić śmietaną i posypać posiekaną natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak