Sposób przygotowania

1.Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół i ostrożnie wyjąć żółtka.
2.Ser pleśniowy pokroić na kawałki i dodać do jajek. Dokładnie wymieszać na jednolitą masę.
3.Pomidora sparzyć i zdjąć skórkę. Usunąć miąż z pestkami. Pozostałą część pomidora bardzo drobno pokroić i dodać do masy jajeczno-serowej.
4.Dodać majonez oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać.
5.Masą napełniać połówki jajek. Można udekorować cząstkami pomidora lub natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Fajny pomysł na wypełnienie jajek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    na święta i nie tylko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !