Sposób przygotowania

Oliwę wymieszać miotełką z musztardą, pieprzem, ziołami, bazylią, tymiankiem i posiekanym drobno czosnkiem. Do marynaty włożyć umyte i osuszone skrzydełka i odstawić je na co najmniej 2 godziny w chłodne miejsce. Skrzydełka po wyjęciu z marynaty oprószyć solą i grillować z każdej strony. Podczas grillowania można je polewać pozostałą marynatą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    Mięsko z grilla rządzi:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    potwierdzam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    lubię skrzydełka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !