Sposób przygotowania

Umytą,osuszoną rybę,cebulę i czosnek zmielić w maszynce do mięsa.Do zmielonej ryby dodać bułkę tartą,jajko,przyprawę do ryb,natkę,koperek,pieprz,sól i wymieszać.Z masy formować okrągłe kotleciki i panierować w bułce tartej.Na patelni rozgrzać olej i smażyć kotleciki na złoty kolor z obu stron.Smacznego!

Ja podałam mielone z ziemniakami i mizerią.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne kotleciki rybne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    aż ślinka cieknie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Też takie robię - pychota!
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    wszystko tylko nie panga hodowana w chinach na odchodach , docencie ryby krajowe w ten sposob pokazecie ze jestescie patriotami, jak by nie patrzyl ale to nasze!! I tak trzymajcie!!Wszystkie kraje Europy chronia swoj rynek i my tez musimy! A mamy najlepsze produkty w Europie wiem bo mieszkam w Europie chociarz nie w polsce! Kupujcie polskie produkty! Sa zdrowe swieze i nasze i nie mamy sie czego wstydzic! A wrecz odwrotnie mamy byc dumni ze takie dobre produkty wysylamy do Europy!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !