Sposób przygotowania

Pieczarki
umyć, pokroić na połowy. Wrzucić na patelnię. Gdy puszczą sok odlać, dodać masło i chwilę podsmażyć. Przełożyć do miseczki. Na rozgrzany olej kłaść ponacinane parówki w kilku miejscach rozcięciami do dołu. Chwilę smażyć i obrócić. Parówki posypać przyprawą grillową i pokrojonym drobno serem. Przykryć i smażyć do rozpuszczenia się żółtego sera. Z usmażonymi pieczarkami wymieszać trochę drobniutko pokrojonej cebulki i dodać do parówek. Dusić chwilę na wolnym ogniu. Gorące parówki przełożyć na półmisek i polać ketchupem. Całość obsypać pieczarkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zachęcająco wyglądają :).
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię parówy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !