Sposób przygotowania

Udka ugotować do miękkości, obrać. Wątrobę ugotować. Obrane mięso i wątrobę zmielić w maszynce do mięsa. Do wywaru z udek dodać kaszę manę i wymieszać, wlać do zmielonego mięsa i wątroby. Doprawić ale lekko ;przeprawić\"ponieważ po pasteryzacji będzie łagodniejszy smak dodać jajka. Całość miksujemy blenderem przez 15 min aż uzyskamy gładką masę. Napełniamy słoiki i pasteryzujemy 1 h.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie wyszedł jaśniutki i gładziutki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    naprawde niezły ten twój pasztecik:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    domowy najlepszy!!!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszności ale ci go zazdroszczę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takimi zapasami,to i ja bym nie pogardziła:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !