Sposób przygotowania

Ogórki umyć i przeciąć wzdłuż na cztery części.Oprószyć solą i odstawić na kilka minut,aby puściły sok.Następnie posypać ogórki białym pieprzem. Serek topiony rozgnieść widelcem z odrobiną ostrej i słodkiej papryki oraz szczyptą soli i curry. Szynkę konserwową pociąć w cienkie plastry. Na środku każdego z nich rozsmarować serek topiony. Przykryć plasterkami serka tostowego. Zwinąć szynkę w ciasne ruloniki i delikatnie spłaszczyć dłonią. Ułożyć roladki na kawałkach ogórka. Przed podaniem udekorować wierzch roladek wzorkiem z musztardy oraz ziarenkami czerwonego pieprzu

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    bardzo fajne
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ciekawe, szkoda ,ze nie ma zdjęcia.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !