Sposób przygotowania

Makaron Cannelloni to rurki mające ok 1 cm średnicy i ok 10 cm długości.
Mięso wymieszac z jakiem, solą i pieprzem. Surowy makaron napełnić doprawionym mięsem i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Mix wymieszać z około 2.5 szklankami wody. Makaron zalac sosem, a wierzch posypać startym serem.
Wsawić na około 40-45 minut do piekarnika i piec w 180-200 stopniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda kusząco
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !