Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w kostkę i przesmażyć z cebulą, az woda odparuje. Mięso i przesmażone pieczarki zmielić w maszynce. Dodać resztę składników, wymieszać i formować małe kuleczki, lekko spłaszczyć.
Przygotować ciasto jak na naleśniki(ma być gęste). Maczać kulki mięsa w cieście i wrzucać na rozgrzany, głęboki olej. Smażyć z obu stron na rumiano. Podawać np. z barszczem czerwonym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam bardzo apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    Super, szczególnie do barszczu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszności;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !