Sposób przygotowania

Kotlety rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Jajka rozbijamy i roztrzepujemy. Kotlety panierujemy jajku, a następnie w migdałach.Musimy mocno dociskać panierkę, aby nie \"odleciała\". Smażymy, na gorącym tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja mocno mielę migdały, bo chłopaki nie za bardzo migdały
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !