Sposób przygotowania

Mięso mielone włożyć do miski, dodać jajko, rozgniecione ząbki czosnku, sól, pieprz oraz przyprawę do mięsa mielonego. Wszystko razem dokładnie wyrobić. Z mięsa formować klopsiki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju. Gdy zrumieni się z jednej strony, odwrócić i na wierzch położyć utarty żólty ser i posypać dmuchanym ryżem.

Komentarze

  • 5
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    nnoo nowe zastosowanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    apetyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale ciekawe z ryż preparowanym nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    takiego klopsa nie robiła jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Pyszności jak większość Twoich przepisów :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    bardzo mi się podoba pomysł:) i piękne zdjęcia!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis, na urozmaicenie klopsików
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale ciekawe połączenie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !