Sposób przygotowania

kapustę lekko obgotowac i psozatkwoac lecz zostawic 6 duzych lisci. Cebule obrac i posiekać. Pieczarki pokroić drobno i usmazyć razem z cebula na maśle,dodać mąę przyprawy. Miso obsmażyć na l=olwiei. Trzy liscie kapusty ułożyc aby na siebie zachodziły i ułożyc an nie połwoę farszu- położyć na nei mięso i posamrowac reszta farszu i przykryć pozostałymi liścmi i obwiązać nićmi. Boczek pokroić w kostkę. Szynkę przełożyc do żarodoornego naczynia i obłożyc boczkeim. Piec ok 40 min po tym czasie obróci i pie cjeszcze ok 30 min w temp 200C.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !