Sposób przygotowania

Czosnek przeciskamy przez praskę, szczypiorek i natkę drobno siekamy. Wszystko mieszamy z lekko miękkim masłem. Zawijamy w folię spożywczą formując np wałeczek i chłodzimy. Przed podaniem, kroimy na plastry. Pyszny dodatek np do proziaków.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    :( wdarł mi się błąd do przepisu HELP...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    O,i juz znikł :) dziękuję :*
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wyglada super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Bardzo fajne masełko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    masełko jest super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !