Sposób przygotowania

Mieso gotujemy w rosolku. Mielimy z namoczonymi grzybami suszonymi i natka pietruszki. Wafle troche namaczamy i wkldamy do nich farsz. Zawijamy i obtaczamy w jajku i bulce tartej i smazymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Też takie robię tylko wafle smaruje ugotowanymi gorącymi ziemniakami zmieszanymi ze śmietaną.Pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Ciekawy przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    orginalne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !