Sposób przygotowania

Jajko ugotowane na twardo ścieramy na tarce o małych oczkach. Szczypiorek drobno siekamy. Cebulę również drobno siekamy. Makrelę obieramy z ości oraz ze skóry. Dodajemy do pozostałych składników przyprawiamy do smaku oraz dodajemy musztardę wymieszaną z majonezem. Całość dokładnie mieszamy. Smacznego !!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszności przygotowujesz, idealna pasta na kanapki.
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Bardzo lubię takie pasty :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    ja też bardzo lubie tak przyrzadzoną i czesto taka paste robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    moja ulubiona pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super do chlebusia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !