Sposób przygotowania

Mieso myjemy, smazymy na mocno rozgrzanym oleju. Cebule obieramy, siekamy i podsmazamy na zloty kolor. Wkladamy do niej posiekana natke pietruszki mieszamy i dodajemy podsmazone mieso. Wlewamy rowniez szklanke wody. Doprawiamy imbirem sola i pieprzem. Dusimy ok 40 minut pod przykryciem. Wszystkie owoce myjemy, kroimy w kostke dodajemy do miesa i nadal dusimy do czasu az owoce beda miekkie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie przepadam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !