Sposób przygotowania

Olej rozgrzać do 200 stopni. Małe porcje skrzydełek smażyć w oleju przez 10 minut. Trzymać po usmażeniu w gorącym na 150 stopni piekarniku. Jak usmażymy wszystkie mieszamy miód z czosnkiem, można lekko podgrzać miód, wkładamy upieczone skrzydełka do miski i polewamy sosem. Dobrze mieszamy aby wszystkie skrzydełka się pokryły. Podawać po zrobieniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo apetyczne danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Ślicznie wyglądają, ale z miodem to już nie dla mnie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny przepis, bardzo lubię takie dania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !