Przepis i sposób przygotowania na: Sos meksykański
Miksując, dolewać po łyżce oliwy.
Dodać posiekaną czerwoną i żółtą paprykę, natkę oraz łyżkę siekanej cebuli. Podawać do galaret, ryb i mięs na zmino.
Kukurydza z Puszki |
4 łyżki
|
ocet winny |
30 ml
|
koncentrat pomidorowy |
1 łyżka
|
oliwa |
90 ml
|
posiekana czerowa papryka |
2 łyżki
|
posiekana żółta papryka |
2 łyżki
|
natka pietruszki |
2 łyżki
|
cebula |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: