Sposób przygotowania

Wątróbkę myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy w średniej wielkości kawałki. Cebulkę kroimy w piórka i podsmażamy na złoty kolorek. Dodajemy wątróbkę i smażymy, aż będzie miękka. Czosnek drobno siekamy i posypujemy wątróbkę. Przykrywamy i dusimy ok 5 min. Przyprawiamy do smaku i podajemy. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    ciekawe :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam dania z wątróbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Ma zapewne dużo żelaza,...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam wątróbkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    robię podobną
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !