Przepis i sposób przygotowania na: \"CYTRYNKA\",,,ZUPA CYTRYNOWA Z RYŻEM
Ryż ugotować na sypko, włożyć do zupy przed podaniem, posypać pietruszką i koperkiem, SMACZNEGO.
kości od mięsa | 2-3 szt |
marchew | 1 duża |
pietruszka korzeń | 1 mała |
seler | mały kawałek |
por | małą część |
śmietana | 3/4 szkl |
ryż | 15-20 dag |
masło roślinne w kubeczku | 1/2 łyżki |
sól do smaku | |
cukier do smaku | |
cytryna | 1 szt |
mąka | 1 płaska łyżka |
natka pietruszki | 2-3 łyżki |
koperek | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: