Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i ugotować. Boczek, kiełbasę i cebulę pokroić i podsmażyć, dodać do kapusty. Dodać przecier, przyprawić solą, kwaskiem i cukrem do smaku.

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Jeżeli dodajesz komuś zdjęcie to nie dodawaj takiego, które masz w swojej galerii. Bo to które dodałaś do mojego przepisu jest identyczne z tym. Czyli nie robiłaś bigosu według mojego przepisu. Jeżeli dodajesz to proszę dodawaj zgodnie z prawdą a nie to samo u kilku użytkowników.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    druga fotka jest moja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajnie, że tu zajrzałem. Teraz akurat jest młoda kapusta a ja na śmierć zapomniałem o takim daniu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !