Sposób przygotowania

Mięso na gulasz pokroić na grube kawałki, dodać wyciśnięty czosnek i natrzeć. Mięso przyprawić imbirem, kolendrą i przyprawa do gulaszu Prymat. Marchewka pokroić na plastry i ugotować w osolonej wodzie z odrobiną masła. Cebulę zetrzeć na tarce i zarumienić na patelni. Pieczarki usmażyć na patelni. Mięso smażyć na oleju, aż się zarumieni, dodać wszystkie warzywa i wymieszać, podlać bulionem z kostki wołowej, dusić pod przykryciem, aż mięso zmięknie. Dodać sos pomidorowy rozrobiony z wodą i zmieszany z tabasco. Polać nim mięso, doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą do gulaszu Prymat.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    swietnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !