Sposób przygotowania

Żeberka pokroić na porcje, włożyć do wody, dodać kostki bulionowe i gotować do miękkości. W połowie gotowania dodać starte na tarce warzywa. Oddzielnie ugotować kaszę z masłem. Do rosołu z żeberkami dodać ugotowaną kaszę, posypać zieleniną, przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    o boże jak ja go dawno nie jadłam ;(
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Emilia24

    mniam mniam+
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    zupki nie dla mnie ale dodam do księgi ulubionych dla Mamuski
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    apetyczne :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona zupka z ulubionym mięskiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam krupnik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karol P

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowity
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !