Sposób przygotowania

Do wody dajemy przebrane i opłukane borówki , gotujemy ok. 10- 15 min, dodajemy cukier do smaku. Śmietanę rozmieszamy z mąką i podprawiamy zupkę Makaron gotujemy osobno taki jaki lubimy ( proponuję kluseczki z twarogu) Ja nie miksuję tej zupki ponieważ lubię jak mi się zawieruszy jakaś borówka. Jeśli ktoś nie dba o kalorie może dać trochę kremówki - dodaje smaku. . Na talerz dajemy kluseczki , zalewamy zupką i dekorujemy. Pycha!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 0
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Pysznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie mam ani jednej borówki w tym roku,:(:(:( zmarzły kwiatki w czasie kwitnienia:) a zupkę bym zjadła.....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piękny kolorek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę taką zrobić,wygląda świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    A ja mam tyle borówek i brak pomysłu na nie. W poniedziałek robię tą zupkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zupka owocową, borówkami wzbogacona, smak nieziemski ma, power-a na cały dzień da!
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    o super! nigdy nie wpadłam na to, że z borówek też można zrobić zupkę!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !