Sposób przygotowania

Z mąki, jajka, gorącej przegotowanej wody, oleju i soli zagnieść ciasto. Po rozwałkowaniu wycinać szklanką krążki. Nakładać truskawki i zwijać w pierożki. Gotować w wodzie do momentu wypłynięcia na powierzchnię. Podawać np ze śmietaną.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam je
  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Dania proste sa przewaznie pyszne. Dawno nie jadlam pierogow z takim nadzieniem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    moje ulubione :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    zjadłabym takie :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne pierożki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !