Sposób przygotowania

jaka gotujemy na twardo i przekrawamy na pół, wyciagamy z nich żółtka. Zółtka oraz cebulke przecieramy na tarce z drobnymi oczkami na papke, dodajemy rozdrobionego tunczyka, chrzan, sól i troszke majonezu. Kiedy powstaje jednolity farsz nakładamy go do białek, w miejscach z wyjętych żółtek. dekorujemy odrobina majonezu i np natką pietruszki

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    fajny pomysł na jajka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super!. Rewelacja.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !