Sposób przygotowania

Wywar rozgrzac, mięso pokroic na kawałeczki, marchew na plastry, kalafior podzielic na różyczki, wsypac groch i wszystko razem zagotowac na wywarze. Następnie dodac zasmażke z 4 łyżek maki i koperek. Na kocu zmieszac żółtko ze śmietana i dodac do zupy, doprawic do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo lubię taką zupkę !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    to lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    a żółtko w jakim celu?
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !