Sposób przygotowania

Kapustę opłukać, zalać zimną wodą i gotować do miękkości z pieprzem, zielem i liściem. Do kapusty pod koniec gotowania dodać do smaku sól i świeżo zmielony pieprz. Grzyby suszone należy kilka godzin wcześniej namoczyć, odcedzić i podsmażyć na maśle na rozgrzanej patelni, gdy zmiękną dosolić je i dodać do kapusty. Wszystko dokładnie wymieszać i zagotować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    muszę wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię taką kapustę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !