Sposób przygotowania

Twaróg przepuszczamy przez maszynkę, dodajemy jajka, mąkę pszenną i ziemniaczaną. Wyrabiamy ciasto.
Ciasto rozwałkowujemy w rulonik i spłaszczamy. Kroimy romby jednakowej wielkości.
Gotujemy w osolonej wodzie do momentu wypłynięcia.

Możemy podawać pocukrowane i polane masłem lub okrasić bułką tartą zmieszaną z masłem i cukrem.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zawsze pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    mniam ,bardzo lubię a najlepiej smakują z sosem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobre sa z sosem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !