Sposób przygotowania

Cytryny przecinamy na 4 części. Dodajmy do środka po łyżeczce soli. Wkładamy do słoika zalewamy ciepłą wodą. Dodajemy oliwę z oliwek. Cytryny powinny ciasno przylegac do siebie w słoiku. Zamykamy dobrze słoik. Gotowe do stosowania będą po conajmniej 2 tygodniach. Stosujemy do mięsa, uzyskując wyjątkowy smak.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne! nigdy nie spotkałam się z takimi cytrynkami :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    koteczek22

    ja również ciekawy pomysł;)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    tego sposobu nauczył mnie mąż, a pomysł jest z Maroka :-)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja również
  • 1
    original
    Opublikowano

    js28

    ale super! Muszę wypróbować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fantastyczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajny pomysł, już kiedyś go u ciebie widziała wypróbowałam super! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fantastyczne
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jeszcze nigdy o czyms takim nie słyszałam - super! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !