Sposób przygotowania

filety odciskamy z nadmiaru wody, dzielimy na pół. Na obydwie strony dajemy świeżo mielony pieprz i swieżo mieloną sół morską (ja daje taka połaczoną odrazu z przyprawami korzennymi). wklepujemy w rybke i lekko polewamy sokiem z cytryny. Po 10 minutach posypujemy mąka, wklepujemy i panierujemy w jajku i bułce, smażymy.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    Mniam:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    lubie rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszne na pewno
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    lubię i często robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    Mniam, mniam ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszna taka rybka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale by sie zjadlo :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kazda rybe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Uwielbiam ryby. Twoja jest bardzo apetyczna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    Lubię taką rybkę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ale smakowicie wygląda ta rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !