Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VI: Smażony indyk z ketchupem śliwkowym, odc. 16
Kroki postępowania
Mięso podajemy z sałatą, selerem sałatkowym i ketchupem śliwkowym.
śliwki |
500 g
|
pomidory |
7 szt.
|
cebula |
2 szt.
|
ocet jabłkowy |
50 ml
|
masło klarowane |
do smażenia
|
Imbir mielony Prymat |
|
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
|
Pieprz kolorowy Prymat w młynku |
|
masło klarowane |
50 g
|
sznycle z indyka |
4 szt.
|
sałata rzymska baby |
3 główki
|
cytryna |
1 szt.
|
seler sałatkowy SMAK |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: