Sposób przygotowania

Fileta kroimy w plasterki i przyprawiamy do smaku przyprawą do ryb. Jajko roztrzepujemy w miseczce. Fileta maczamy w jaku a następnie w bułce tartej i grillujemy na tacce grillowej, aż się zarumieni z każdej strony. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszności, chętnie zjadłabym takie paluszki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    szybko i smacznie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super paluszki
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo fajny pomysł na pyszną przekąskę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !