Sposób przygotowania

. wypłukane żeberka dać do garnka, zalać wodą i gotować przez pół godziny, wsypać fasolę , dodać liście i ziele , gotować, w czasie gotowania dodać majranek , kostki rosołowe i pokrojoną w kostkę kiełbase, gdy fasolka już jest miękka wyjąć żeberka oddzielić od kości, pokroić , wsypać do fasolki, dodać przecier, pokroić cebulkę usmażyć ją na margarynine na złoty kolor , do cebulki dodac mąkę i zrobić zasmażkę , gorącą wsypać do fasolki i zagotować. doprawić przyprawami do smaku.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię ją zawsze.
  • 2
    original
    Opublikowano

    miki47

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbiam, wczoraj tez mialam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    przepadamy za fasolką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    pychota taki obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !