Sposób przygotowania

Polędwiczki wieprzowe kroimy w plastry, lekko rozbijamy dłonią, delikatnie oprószamy solą i pieprzem. Pesto przekładamy do miski i dodajemy mięso. Dokładnie mieszamy żeby pesto pokryło mięso. Wstawiamy na kilka godzin lub na całą noc do lodówki. Patelnię grillową rozgrzewamy i odsmażamy mięso z obydwu stron na złoty kolor. Mozzarellę kroimy w plastry i układamy na każdym kawałku mięsa. Wstawiamy do piekarnika i zapiekamy przez 15-20 minut w temperaturze 180 stopni. Do momentu, aż ser się roztopi. Podajemy z surówką i pieczonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    smakowita propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    wwwiolka

    Bardzo fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo apetyczne
  • 0
    16708460_1105626446227342_2668006791501892260_n
    Opublikowano

    Konczi

    pysznie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !