Sposób przygotowania

Jajko i rzodkiewki drobno posiekać, wymieszać z majonezem, przprawić. Farsz rozsmarować na plastrach szynki, zwinąć. Podawać z przyrumienioną w piekarniku bagietką i masełkiem czosnkowym.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    doskonale jako przekaska
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    w sam raz na imprezkę domową
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    swietne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    uwielbiam ale ja jeszcze dodaj szparaga do tego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne, proste a ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !