Sposób przygotowania

Porcję rosołową myjemy i wkładamy do garka po czym zalewamy wodą i doprowadzamy do wrzenia na małym ogniu.Jeżeli są szumowiny ściągamy je delikatnie i wrzucamy kostki rosołowe kucharek,startą cukinię ,marchew,pietruszkę i ziemniaki .Ziemniaki pamiętajmy kroimy w kostkę i także nać pietruszki delkatnie szatkujemy i wrzucamy do reszty.Jak warzywa już są na wpół miękie dodajemy ryż i gotujemy do miękkości.Możemy zupę zabielić także śmietaną lub jogurtem naturalnym i dekorujemy natką pietruszki wg uznania.SMACZNEGO1

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    musze spróbowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    Wygląda Wyśmienicie ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    musi być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    musi być smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !